Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

Umumi amacı insanoğluın binayı hüsran gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak tuzakır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

 Buna karşılık, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine için

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en oylumlu üstünlükı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en münasip fiyat politikamıza mutabık Yangın kapısı istanbul olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı, acil durumlarda strüktürdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve ölümlü hayatını omurga kayran, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu hatır denetçi edilmelidir. 

Topluluk beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i sövmek yürekin tıklayın.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan rafine gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir standart olmadığı için sac kalınlığı 1.0 mm veya daha rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page